Mūsų naujienos

Mūsų kontaktai

  • Eko Oazė
  • Kareivių g. 2F-6
    LT-08248
    Vilnius
  • Tel: +370 659 23352 (Sandėlis/Užsakymai), +37069301188 (Konsultacijos/Informacija)
  • El. paštas: info@ekooaze.lt

Naujienlaiškis

Ekol.MSM (Metilsulfonilmetanas)(maistinė siera),60g

Ekol.MSM (Metilsulfonilmetanas)(maistinė siera),60g

100% augalinės kilmės,aukščiausios kokybės, metilsulfonilmetanas, organinės sieros šaltinis. Siera būtina keratino, kolageno ir elastino gamybai, kurie savo ruožtu užtikrina sąnarių, raumenų, kaulų, odos, plaukų ir nagų sveikatą. Siera taip pat svarbi aminorūgščių ir baltymų sintezei, jungiamųjų audinių formavimuisi,spartina medžiagų apykaitą, paverčiančią maistą energija.

Plačiau

3,00€

Sandėlyje : Šiuo metu prekės sandėlyje neturime


Praneškite kai turėsite

Vartojimas. Rekomenduojame pradėti nuo 0,5 arbatinio šaukštelio miltelių 1-2 kartus per dieną, palaipsniui kiekį didinant iki 1 arbatinio šaukštelio. 

Nemalonaus skonio. Dėl to rekomenduojame miltelius ištirpinti labai mažame kiekyje šilto vandens ir užsigerti pomidorų, apelsinų arba obuolių sultimis.

Galima vartoti ir išoriškai – tepti ant odos.

 

MSM milteliai:

 

  • Padeda organizmui geriau įsisavinti maistines medžiagas (vitaminus ir mineralus). Siera yra būtina, kad organizmas įsisavintų tokias medžiagas kaip kofermentas Q10, pantoteno rūgštį, vitaminus A, D ir E, aminorūgštis, seleną, kalcį, germanį. Siera ypač svarbi vitamino C įsisavinimui.

 

 

  • Vartojami kartu su vitaminu C padeda organizmui formuoti naujas sveikas ląsteles, didina odos elastingumą ir mažina raukšles bei randus, stiprina plaukus bei nagus.

 

Kilmės šalis: Kinija.

 

Komentarų nėra.

Parašykite komentarą

Ekol.MSM (Metilsulfonilmetanas)(maistinė siera),60g

Ekol.MSM (Metilsulfonilmetanas)(maistinė siera),60g

100% augalinės kilmės,aukščiausios kokybės, metilsulfonilmetanas, organinės sieros šaltinis. Siera būtina keratino, kolageno ir elastino gamybai, kurie savo ruožtu užtikrina sąnarių, raumenų, kaulų, odos, plaukų ir nagų sveikatą. Siera taip pat svarbi aminorūgščių ir baltymų sintezei, jungiamųjų audinių formavimuisi,spartina medžiagų apykaitą, paverčiančią maistą energija.

Parašykite komentarą