Latvių g. 31 Vilnius
Pyragas, kurį galime paruošti su įvairiausiais sezoniniais vaisiais ir uogomis.
PYRAGO PAGRINDAS.
Pyrago pagrindui reikės:
Migdolus, datules ir druską susmulkinkite blenderyje, įpilkite kokoso aliejaus (aliejus suriša pyrago masę). Masę sukrėskite į pyragui skirtą indą su išimamu dugnu ir stipriai spausdami pirštais suformuokite pagrindą su maždaug 2 cm aukščio krašteliu.
KREMAS.
Kremui paruošti reikės:
Visus ingredientus susmulkinkite blenderyje. Paruoštą kremą supilkite ant pyrago pagrindo, mentele išlyginkite jo paviršių ir dėkite į šaldytuvą porai valandų, kad sustingtų.
Ant pyrago viršaus pridėkite pageidaujamų vaisių ar uogų.
Vasarą skanu su braškėmis, mėlynėmis ir kivi, rudenį – su cinamonu, obuoliais ir kriaušėmis, o žiemą – su apelsinais ir greipfrutais.
Mūsų naujienos