Latvių g. 31 Vilnius
Ar žinojote, kad pasigaminti neįtikėtinai skanų šokoladą yra visiškai paprasta? Išbandykite šį receptą!
Jums reikės:
Puode ištirpinkite sutarkuotą kakavos sviestą – puodo dugnas turi būti ne karštas, o tik šiltas, toks, kad drąsiai galėtumėte jį paliesti (kakavos sviestas tirpsta 35-37° C temperatūroje).
Į ištirpintą kakavos sviestą įmaišykite kakavos miltelius, agavos sirupą, vanilės miltelius ir druską, viską labai gerai išmaišykite.
Pridėkite kitų pageidaujamų ingredientų. Labai skanu su rausvaisiais pipiriukais, sibiro kedrų riešutais, Goji uogytėmis.
Supilstykite šokoladą į formeles (aš naudoju popierines keksiukų arba saldainių formeles) ir įdėkite porai valandų į šaldytuvą sustingti.
Skanaus ragaujant patį gardžiausią ir tikriausią raw šokoladą!
Mūsų naujienos