Sumaltos termiškai neapdorotos kakavos pupelės.
Kakavos milteliai – patogiausias būdas praturtinti pusryčius, kokteilius ir desertus.
Latvių g. 31 Vilnius
Sumaltos termiškai neapdorotos kakavos pupelės.
Kakavos milteliai – patogiausias būdas praturtinti pusryčius, kokteilius ir desertus.
Termiškai neapdorotos (RAW) kakavos pupelės.
Tai trumpai fermentuotos kakavmedžio pupelės, auginamos ir surinktos nenaudojant jokių cheminės žemdirbystės priemonių. Fermentacija – tai natūralus 2-3 dienas trunkantis procesas, kai pupelės laikomos medinėse dėžėse. Po to pupelės yra džiovinamos saulėje, kol jose lieka tik 8% vandens. Šie natūralūs procesai užtikrina produkto švarą ir leidžia vartoti jį žalią, be išankstinio paruošimo.
Maistinė ir energinė vertė (100 g): 432 kcal (1806 kJ), 9 g kakavos sviesto, 18 g baltymų, 25,2 g ląstelienos, 64,8 g angliavandenių.
Kakavos pupelių sudėtyje yra labai mažai cukraus, bet jos turi daug baltymų, angliavandenių, ląstelienos, geležies (28 gramai – 314% rekomenduojamos paros normos (JAV)).
Kakavos pupelės yra vienas didžiausių žinomų antioksidantų šaltinis (beveik 30 kartų daugiau nei žaliojoje arbatoje). Tyrimai taip pat parodė, kad antioksidantai iš kakavos yra labai stabilūs ir lengvai pasisavinami žmogaus organizme. Be to, jie pasiekia ląsteles greičiau nei per 30 minučių.
Svoris: 125 g.
Kilmės šalis: Peru.
Sudėtis: 100% kakava
Komentarų nėra.
Mūsų naujienos